• Έξαλλοι οι επαγγελματίες με τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων!

    30 Σεπτεμβρίου 2021 Χρήσιμα Νέα.

    Κάθε μέρα και πιο ακριβά πληρώνουν οι οδηγοί και πολύ περισσότεροι οι επαγγελματίες οδηγοί και ιδιοκτήτες φορτηγών τα καύσιμα στην χώρα μας, σε όλες τις πόλεις από την Κρήτη έως τη Θράκη και από την Ήπειρο έως την Πελοπόννησο. Όπως επισημαίνεται πλέον οι οδηγοί πληρώνουν κατά  18.5% περισσότερο  πλτην αμόλυβδη από τις αρχές του έτους!
    Ειδικότερα, η μέση πανελλαδική τιμή της αμόλυβδης 95 οκτανίων έχει διαμορφωθεί στα 1,703 ευρώ από 1,437 ευρώ το λίτρο που ήταν στις αρχές του Ιανουαρίου. Στην επαρχία οι τιμές είναι ακόμη πιο αυξημένες. με τους καταναλωτές να βάλουν ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

    Τα στοιχεία του Παρατηρητήριου Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης δείχνουν ότι στις 27 Σεπτεμβρίου οι τιμές της απλής αμόλυβδης έφτασαν ακόμη και τα 1,941 ευρώ το λίτρο στο Νομό Κυκλάδων, με τη σούπερ αμόλυβδη 100 οκτανίων εκεί να πιάνει ακόμη και τα 2,074 ευρώ το λίτρο.


    Το ίδιο ισχύει και για τις τιμές του ντίζελ κίνησης, που παρουσιάζουν αύξηση 21% σε σύγκριση με τις αρχές του έτους. Η μέση πανελλαδική τιμή διαμορφώνεται στα 1,413 ευρώ πλέον, από 1,167 ευρώ το λίτρο στις αρχές του Ιανουαρίου.
    Όπως είναι φυσικό αυτό έχει προβληματίσει σημαντικά τους ιδιοκτήτες φορτηγών, μεταφορικών επιχειρήσεων που πρέπει ή να αποσβέσουν την αύξηση, ή να μετακυλήσουν την χασούρα στα τιμολόγια των προσφερόμενων υπηρεσιών τους, προς τους συνεργάτες τους.
     
Comments are closed.